Вести

ЈОВИЧИЋ: САНКЦИОНИСАТИ ВАНДАЛИЗАМ ОБРАДОВИЋА

Члан Председништва Српске напредне странке Александар Јовичић најоштрије је осудио вандалско понашање посланика Двери и њиховог лидера Бошка Обрадовића и нагласио да насиље испред Народне скупштине мора бити санкционисано.

Јовичић је навео да су Обрадовић и његове присталице, који су насрнули на народне посланике и министре у Влади Србије на улазу у парламент, тим чином упутили позив на насиље према свакоме ко мисли другачије од њих.

Додао је да посланици дела опозиције месецима не долазе на скупштинска заседања, да су доводили своје присталице да моторним тестерама застрашују и нападају новинаре и раднике РТС-а , као и да данима на друштвеним мрежама прете смрћу председнику Србије Александру Вучићу и његовој деци.

Kако је рекао, данас су отишли корак даље и кренули у физички обрачун са посланицима СНС и то на улазним вратима државне институције.

''Уверен сам да ће државни органи реаговати и санкционисати ово дивљачко понашање. Пред законом су сви исти и не сме се дозволити да се хулигани и насилници сакривају иза посланичког имунитета'', нагласио је Јовичић.

 

 

 

Извор: Танјуг