Вести

Јовичић: Напади на Вучића и Стефановића по налогу Ђиласа

Члан Председништва Српске напредне странке Александар Јовичић поручио је да бивши члан Народне странке Никола Јовановић, као и његови шефови, до јуче Вук Јеремић, а данас Драган Ђилас, не бирају средства и користе сваку прилику за напад на председника Александра Вучића, функционере СНС , министре у Влади.

"Никола Јовановић и дружина којој припада, острвили су се на министра унутрашњих послова Небојшу Стефановића и директора полиције Владимира Ребића, не би ли потценили њихов рад и резултате министарства које Небојша Стефановић успешно води. И сада као много пута пре, по налогу Драгана Ђиласа, бесмисленим и празним лажима без аргумената, напада се министар Стефановић у својству најближег сарадника Александра Вучића", навео је Јовичић у саопштењу.

Он истиче да је Јовановић заборавио да су убиства и обрачуни за време његове “демократске” власти били свакодневница и да су управо Александар Вучић и министар полиције Небојша Стефановић били ти који су први и једини јавно објавили рат државе против мафије.

"Припадници најјачих криминалних кланова из комшијских држава, којима је демократска власт годинама пружала уточиште у Србији, протерани су и ухапшени захваљујући министру Стефановићу и директору полиције Владимиру Ребићу", указује Јовичић.

Он је поручио Јовановићу да на његовом месту не би много потенцирао на анализи рада МУП-а, јер у свакој анализи, како каже, "долазимо до Ваших шефова који су од Србије били створили мафијашку хоботницу".

 

 

Извор: Танјуг