Вести

Јовичић: Грађани не желе насиље, већ развој и просперитет

Функционер Српске напредне странке Александар Јовичић изјавио је данас да грађани Србије желе даљи економски просперитет и развој земље, а не желе "политику терора и насиља", наводећи да онима који желе, уз насиље да упадају у скупштину или било коју институција, тако нешто неће проћи.

Јовичић је подсетио да се данас обележава Дан победе над фашизмом и нагласио да је важно да се "боримо против фашизма који поприма своје облике и у Србији".

"Они који мисле да могу да упадају у Скупштину насиљем, да вређају туђе породице, да се обрачунавају са женама, са слабијима од себе, то им у Србији неће проћи, јер грађани не желе такву политику. Грађани не желе политику терора, насиља, то смо гледали у прошлости. Желимо да за свагда завршимо са таквим приступом на политичкој сцени", рекао је Јовичић за Танјуг.

Он је навео да се СНС, на челу са председником Александром Вучићем залаже за развој земље, нове путеве, пруге, радна места... и да ће грађани на изборима умети да процене за кога треба да гласају и коме да укажу поверење.

"Нико више не жели да се враћа у прошлост. Нико не жели паљење скупштине, упад у Скупштину, институције. Грађани желе нормалну, посвећену Србију, јер све радимо за будућност земље и наше деце", рекао је Јовичић.

Он је истакао и да су сада апсолутни приоритети здравље грађана и економски опоравак после пандемије.

"И, наравно, да се још енергичније трудимо да обезбедимо просперитет земље. У наредне четири године можемо да отворимо још више радних места, повежемо Србију модерним путевима и да отворимо врата наше земље у целом свету", казао је Јовичић.

 

 

Извор: Танјуг