Вести

Јовичић: Ђилас је последњи који може да нам држи лекције

Функционер Српске напредне странке Александар Јовичић одбацио је данас критике лидера демократа Драгана Ђиласа о изградњи школе на Вождовцу истакавши да је бивши градоначелник "последњи који може да држи лекције о изградњи школа".
 
Јовичић, који је кандидат за одборника у градској скупштини истакао је да је Ђилас док је био градаоначелник све школе изградио из скупоцених кредита.
"Видели смо како је направио школу у рекордном року у насељу Калуђерица, а та школа само што се не сруши - с обзиром да је у рекордном року направљена пред изборе данас кров прокишњава, очекујемо сваког тренутка да бетонски зид падне...", рекао је Јовичић.
 
Јовичић је, такође, додао и да смо видели примере великих пројеката Ђиласа где је купио аутобусе страних произвођача у вредности од 65 милиона евра и оштетио наш Икарбус.
"Видели смо како спроводи пројекте на Булевару Краља Александара, а видели смо како функционише "Бус плус" у граду где људи не могу да плаћају приватне фирме које су блиске Ђиласу", рекао је он.
 
Истакавши да је "то политика Ђиласа", Јовичић је навео и да се СНС "неће њиме бавити, јер жели да створи такав амбијент у Београду и у Србији у коме ће вратити шансу младим људима да остану овде".
 
Према његовим речима, СНС је спремна да омогући младим људима и да своју амбицију и своју креативност изграде у још већој мери, а да град Београд то награди".
"То ће успети само тим Српске напредне странке уз снажну подршку председника Александар Вучића и Владе Србије која се не плаши да каже да је неопходно да спроводимо муњевито реформе", истакао је Јовичић.