Вести

ЈОВИЧИЋ: ЂИЛАС БИ ДА САХРАНИ БЕОГРАД КАО ШТО ЈЕ САХРАНИО ДЕМОКРАТСКУ СТРАНКУ

Ђилас би да сахрани Београд као што је сахранио Демократску странку

Прво што су помислили грађани Београда када су чули за Ђиласово враћање у политику, из које никада није ни изашао, је да је њему и његовом главном шефу Мирославу Мишковићу понестало пара.

Ђилас каже да би гарантовао својом имовином за некакве пројекте, а сви знају да је исту ту имовину стекао управо пљачкајући Београђане.

Када помиње пројекте, Ђилас у ствари мисли на тајкунско-лоповски систем који је патентирао са Мишковићем и Шапићем, а допуњавао кроз њихово заједничко власништво над медијима, док успешност вођења Градом мери по томе колико су његове и Мишковићеве фирме направиле добити пљачкајући имовину Београда, јавна предузећа и све Београђане.

Нису Београђани заборавили она мрачна времена када су Ђилас и Шапић одбијали домаће произвођаче аутобуса како би куповали од страних фирми по безобразно скупљим ценама, када су радили реконструкције кршећи законе о јавним набавкама, када су уништавали јавна градска предузећа и распродавали имовину како би замаскирали пљачке и трошење пара грађана, нити су заборавили милијарду и двеста милиона евра дуга које им је Ђилас оставио за собом када су му грађани затворили врата градске куће.

А како изгледа када вам финансијски помаже Ђилас, и то новцем који је отео и покрао, знају и чланови и руководство Демократске странке којима је оставио баснословне дугове и блокиране рачуне, и ја дубоко верујем да нико не жели такву будућност, односно да прође као тај исти ДС.

Александар Јовичић

члан Председништва Српске напредне странке