Вести

Јовичић: "Београд на води" највеће градилиште

Пројекат „Београд на води“ један је од најзначајнијих у нашем главном граду и једно од највећих градилишта у овом тренутку, сматра члан Председништва Српске напредне странке Александар Јовичић.

„Пре неколико година ово је био запуштен простор, простор где су се налазили стари бродови, уџерице, несређене зелене површине, рекао бих ругло града Београда. Данас, после неколико година марљивог и преданог рада можете да видите овај уређени простор“, рекао је Јовичић.

Јовичић је нагласио да је овај пројекат упослио грађевинску индустрију наше земље и додао да свакога дана на овом пројекту ради између 1.400 и 1.600 радника.

„У наредних неколико година очекујемо 3,5 милијарде евра инвестиција баш на овом потезу“, истакао је Јовичић.

„Од једног запуштеног дела Београда, који се налази на најатрактивнијем потезу, ми смо коначно променили лице Београда и отворили врата читавом свету да виде да се у нашој земљи мењају ствари на боље, а да наши грађани свакога дана кроз овакве пројекте имају веће буџете у својим општинама, граду и републици“, рекао је Јовичић.

Јовичић је подсетио да су многи оспоравали овај пројекат и то исти они који су на овом месту оставили ругло, те да је то суштинска разлика између политике немара и политике која симболизује просперитет и развој наше земље, а то је политика Српске напредне странке и Александра Вучића”, закључио је Јовичић и позвао све грађане да 21. јуна изађу на изборе и подрже листу број 1-„Александар Вучић-За нашу децу“.

 

Служба за информисање

Српска напредна странка

Градски одбор Београд