Вести

Јованов: Вука са нафтом повезује то што је богат као шеик

Потпредседник СНС Миленко Јованов реаговао је данас на срамне оптужбе Народне странке Вука Јеремића да Влада Србије може да смањи цену горива, али неће. Јованов је казао да је уверен да Вук Јеремић ни не зна колико кошта гориво у нашој земљи док испија пенушава вина по егзотичним дестинацијама.

- Просто је невероватно како Вук Јеремић има образа да се оглашава о било којој теми која је важна за грађане Србије, јер за њих никада није марио, осим када је користио њихове паре за лична путовања и бахаћења по свету - казао је он и додао да не зна ни како лидер НС-а има времена с обзиром да је „до гуше уплетен у међународни корупционашки скандал”.

- Иако није стручњак за нафту, Јеремића са нафтом повезује то што је богат као шеик, али и то што се и те како разуме у енергетику када треба организовати састанке са сумњивим белосветским бизнисменима и уговарати послове „тешке“ милионе и милијарде долара, користећи при том као параван своју високу функцију у Уједињеним нацијама. Уверен сам да Вук Јеремић, или човек-проценат, уопште ни не зна колико кошта гориво у нашој земљи, или колико овде кошта било шта друго, а понајмање да зна како живе људи Србији, док испија пенушава вина по егзотичним дестинацијама, вози се приватним авионима и ужива у плодовима свог „консултантског“ мешетарења у међународној криминалној хоботници - закључио је Јованов.

 

 

Извор: Ало