Вести

ЈОВАНОВ: ЛУДАЧКА МРЖЊА ПРЕМА СРБИМА

Косовскометохијски Албанци су још једном показали колико је њихово поимање света удаљено од онога што је цивилизацијски минимум у смислу пристојности, културе и нормалног понашања у 21. веку и да не постоји дело, ма како оно гнусно било, које нису у стању да учине у својој лудачкој мржњи према Србима и свему што је српско.

Цео свет данас може да види да су власти у Приштини послале специјалце са дугим цевима на спортисте, фудбалере Црвене звезде, који су, уз сагласност ФИФА и УЕФА, дакле и светске и европске куће фудбала, кренули пут Северне Митровице да одиграју фудбалску утакмицу!

Њима је и спорт, који је за цивилизован свет мост међу људима и народима, повод да пошаљу своје терористе пресвучене у полицијске униформе да праве инциденте и малтретирају играче, само зато што играју за Црвену звезду, која је српски клуб!

Јасно је да су албански лидери у Приштини своју фрустрацију и бес, изазване бриљантном победом Српске листе на недељним изборима, решили да лече малтретирањем фудбалера, навијача и чланова управе Црвене звезде, али је исто тако јасно да је крајње време да ове људе, за које правила, одлуке, закони, реч, обећање, потпис... не значе ништа, они који су им омогућили да се овако понашају, коначно доведу у ред, не би ли њихово чедо, најзад, престало да се понаша као распуштени размажени силеџија.

 

 

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

Миленко Јованов