Вести

ЈОВАНОВ: ЛОПОВСКО - ТАЈКУНСКА КОАЛИЦИЈА ХОЋЕ ДА УРУШИ БЕОГРАД

Потпредседник СНС-а Миленко Јованов каже да ће на листи за изборе у Београду бити познатих и признатих Београђана који су се остварили и верују својим очима. Он је рекао да је на седници Председништва донета одлука да у овој години не буде ванредних парламентарних избора. Сад имају задатак да заштите главни град од новог задуживања и урушавања.

''Одлука је донета, а на нама је сад да се озбиљно супротставимо лоповско-тајкунској коалицији која покушава да се докопа буџета Београда и заштитимо главни град од новог пропадања и урушавања'', напоменуо је Јованов.

Он је подсетио на изборе који су одржани крајем прошле године у Мионици, Костолцу, Неготину и Пећинцима. За те изборе, рекао је Јованов странке које су урушиле Беооград нису се ни кандидовале јер су виделе да те општине немају тако добре буџете.

''Кад су видели да је тим који је водио Београд, Синиша Мали и Андреја Младеновић, Горан Весић... поправио све оно што су они урушили, одлучили да се поново скупе'', навео је Јованов.

Казао је да је Мирослав Мишковић окупио „жуто-риђу екипу Ђиласа, Шапића, Јанковића и Јеремића да праве комбинације”, додајући да су сви они били у истој странци када је Београд урушаван и уништаван.

''Ђилас је био градоначелник, Шапић му је био први помоћник, а сад се представља као нешто ново'', казао је Јованов, и истакао да је Ђилас оставио 1,2 милијарду дуга и да је сад тај дуг саниран више од 50 одсто.

''Београд је постављен на ноге. После дугог времена је отворена и прва фабрика и велики број градилишта. Никад и није било више градилишта у Београду као сада! Пошто сад има пара, сетили су се да се поново скупе''.

Каже да се екипа око Мишковића окупила у Шапцу и састала у згради Градске управе.

''Видели сте их све како језде према Шапцу преко жуте линије у бесним џиповима. Да је СНС направио било какав скуп у Скупштини града Београда, то би био скандал. Њих нико ништа не пита. Нико не пита одакле је препоштеном Саши Јанковићу „ауди А-8”, ко му га је дао и колико кошта?'', наглашава Јованов. 

 

СНС води рачуна о сваком грађанину

Миленко Јованов за „Дневник” наводи да СНС жели да уради све да би живот грађана био бољи и лакши. О томе какву Србију гради СНС и каква је Србија Александра Вучића, странка је послала врло јасну поруку и крајем прошле године са седнице Скупштине Војводине, подржавајући предлог да се материјали за седницу парламента убудуће штампају и достављају и на језицима мањина у службеној употреби у Војводини свим посланицима који се тако изјасне.

''СНС поштује све грађане Србије и апсолутно води рачуна о сваком грађанину, труди се да сваком грађанину омогући да сва своја права користи у највећој могућој мери'', нагласио је Јованов.

''Држава Србија је јасно послала поруку Европи како се поступа с националним мањинама у Србији и како Србија гледа на своје мањине, за разлику од оних којима сметају ћириличне табле, лупају их и руше споменике. Ми тај комплекс који они имају, очигледно, немамо. Напротив, сматрамо да су националне мањине богатство''.

 

 

извор: Дневник