Вести

Јованов: Лицемерство и безобразлук Вука Јеремића

Бескрајно је лицемерно и безобразно да о висини пензија у Србији говори Вук Јеремић, који је био најгори министар у најгорој влади Србије у историји и који је директно учествовао у економском уништавању државе, које се завршило довођењем Србије на корак од банкрота.

Посебно је лицемерно и безобразно да то ради човек који је из државне касе, односно од новца истих тих пензионера о којима данас као брине, потрошио чак 3,6 милиона евра за луксузна путовања, који је на име дневница у џеп ставио 55 хиљада евра, а за ноћења у најексклузивнијим хотелима, кавијар и шампањац потрошио 220 хиљада евра народних пара.

Колико је то пензија које је појео, попио и стрпао у џеп Вук Јеремић?

Док је пунио џепове и док је трошио народне паре, није га било брига ни за пензије, ни за пензионере, баш као што га није било брига ни за Србију, док је имао фотеље по свету. 

Баш зато су смешна и саопштења Мишковићевог судије који заједно са Јеремићем пати и тугује што у Србији више не одлучују тајкуни и они који из државне касе трпају у своје џепове. Смета им безбедносни систем државе, јер тајкуни и лопуже које отимају од народа нису на власти, већ на оптуженичким клупама.

Е, баш захваљујући томе што безбедносни систем функционише и што у Србији лопуже и тајкуни више не владају и не одлучују, Србија је економски стабилна и има могућности да повећава плате и пензије, ма колико Јеремић, Ђилас, Јанковић, Шутановац, Тадић и остали лагали да би доказали супротно.

 

Миленко Јованов,

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке