Вести

Jованов: Jанковић у страху да ли ће бити кандидат

Потпредседник Главног одбора СНС Mиленко Jованов изjавио jе данас да jе омбудсман Саша Jанковић лажни заштитник коjи jе у страху да ли ће постати председнички кандидат, уз оцену да jе Jанковић "политикант и ништа више од тога".

Jованов jе навео да Jанковића очигледно погађа истина, па се "поново служи већ увежбаним лажима и шибицарским триковима" и све то ради у циљу сопствене промоциjе и припреме за председничке изборе.

"Oн се поново бави политиком што jе наjдиректниjе кршење закона коjим се уређуjе његов рад''.

Поставља се питање како он може да оцењуjе законитост рада других органа у Србиjи када се он први не придржава закона", рекао jе Jованов, реагуjући на отворено писмо коjе jе Jанковић упутио премиjеру и лидеру СНС Aлександру Вучићу.

"Последњи његов напад на Aлександра Вучића показуjе да jе лажни заштитник у страху да ли ће постати прави кандидат за председника пошто су се поjавили неки други коjи тврде да су победили па се ето и он сирома потрудио не би ли сачувао макар своjу позициjу тренутно - то jе да jе кандидат за кандидата", подвукао jе Jованов.

Kако jе рекао, оно што jе важно jе то да "лажни заштитник грађана, сваког месеца прима правих 3.000 евра и не ради ништа, jер у току радног времена твитуjе, шета куче и бави се своjом какндидатуром за председника".

Према речима функционера СНС, што се више Jанковић том кандидатуром бави, све више показуjе да jе само искомплексирани политикант и ништа више од тога.

"Лажни заштитник, али прави искомплексирани бедни политикант", навео jе Jованов.

Jанковић jе раниjе данас критиковао премиjера због изjаве у jавном обраћању, коjом jе, каже омбудсман, за њега и друге особе рекао да су "априори против државе и свог народа", и оценио да то представља знак тоталитарности и распиривања мржње.

 

 

 

извор: Танјуг