Вести

Грбовић: Београд корача озбиљним путем

Тржни центар Big fashion на Карабурми пример је промена у целом граду, које Београд чине ближе европским и светским метрополама, поручили су данас Синиша Мали и Горан Грбовић са листе "Александар Вучић - Зато што волимо Београд".

Они су данас разговарали са грађанима Карабурме у близини тржног центра, а трећи на тој изборној листи Синиша Мали рекао је да СНС за разлику од других слуша грађане, разговара са њима јер им је важно да чују примедбе, похвале, али и критике, како би заједно правили лепши и бољи Београд.

"Овај тржни центар је пример и симбол промена у целом Београду, па и на Карабурми. Уместо старе, запуштене фабрике, коју су они претходни ставили у стечај и ставили катанац на њу, ми смо овај простор активирали, са инвеститором направили тржни центар, запослили скоро 500 људи и променили изглед овог дела Карабурме", рекао је Мали.

Подвукао је да се актуелна градска власт бори за Карабурму као и за сваки део града. 

"Ада Хуја је следећи велики Београд на води. Завршавамо пројекат изградње новог моста преко Аде Хује и овај део Карабурме ће од 2019. изгледати потпуно другачије", рекао је Мали.

У међувремену ће се, каже, са грађанима борити за сваки нови метар канализације, вртић, парк, за решавање свих њихових проблема. . .

"То је тим за београдске изборе, тим број један, "Александар Вучић - Зато што волимо Београд". Све нас води једна нит - волимо Београд, сваки његов део и боримо се за будућност наше деце", рекао је Мали. 

Некадашњи кошаркаш Горан Грбовић рекао је да је за њега, као човека који пропутовао скоро цео свет, објекат на Карабурми, са грађанима, само још један искорак ка европским и светским метрополама.

Како је рекао, Београд овог тренутка корача озбиљним путем који су направили надлежни у граду.

"Ја увек кажем да имамо најбољег селектора, имамо најбољег капитена Београда, а остали су плејмејкери, центри и крилни играчи. Овај тим не може да изгуби, јер игра под једним дресом, једним бројем који ће и даље градити Београд. Видећемо кад грађани буду убацивали лопту 4. марта, а ја сам увек за то да побеђујемо са 50 разлике, да се не би десило да неко после помисли да може да нас победи", рекао је Грбовић.

Како је рекао, претходна градска власт осиромашила је град, док је актуелна поправила њихове грешке.

 

Извор: Танјуг