Вести

ГЛИШИЋ: СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА У ШАПЦУ ОСВОЈИЛА 52 ОДСТО ГЛАСОВА

Председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић рекао је да је листа Српске напредне странке "Александар Вучић - За нашу децу." у Шапцу освојила 52 одсто гласова на основу обрађених 22 од 27 бирачких места на којима су поновљени локални избори.

Глишић је рекао да су трендови такви да ће Српска напредна странка имати 500 гласова више него на изборима 21. јуна.

Додао је и да ће листа "Шабац је наш" актуелног градоначелника Небојше Зеленовића имати око 1.000 гласова мање него на изборима одржаним 21. јуна.

 

Нема дилеме, Српска напредна странка је победник у Шапцу

Глишић je изјавио да је та странка без икакве дилеме победник избора у Шапцу.

Глишић је на основу обрађених 22 од 27 бирачких места на којима су поновљени локални избори рекао да су трендови такви да ће у односу на изборе који су одржани 21. јуна СНС добити 500 гласова више, а листа "Шабац је наш" одлазећег градоначелника Небојше Зеленовића око 1.000 мање.

Глишић је додао да су услови били такви да нису достојни било каквих избора, као и да су се правила мењала, те да су вршени притисци на њихове чланове.

Према Глишићевим речима, СНС је на 22 бирачка места освојила 21. јуна 46,2 одсто гласова, а сада 52 одсто, док је Зеленовићева листа тада имала 28,85 одсто, а сада има 26,5 одсто.

"Трендвои су такви да ће СНС сачувати својих 37 мандата, можда освоји један или два више. Нема дилеме СНС је победник ових избора", поручио је Глишић.

Очекује да, како је рекао, "њихова Градска изборна комисија", иако је "пронађен изборни материјал у ауту Небојше Зеленовића", поништити гласање на свих 27 бирачких места, као што су поништили са свих 100 у јуну, али је поручио да ће колико год пута да СНС иде на изборе, све убедљивије побеђивати.

 

 

 

Извор: Танјуг