Вести

Филиповски: Глас за напредак и даљи развој Београда

Чланица Главног одбора СНС Дубравка Филиповски разговарала је у Сурчину са најстаријим суграђанима, којима је поручила да у недељу, 4. марта подрже листу број 1 „Александар Вучић-Зато што волимо Београд!“ и дају глас за напредак и даљи развој Београда. 

Филиповски је том приликом захвалила пензионерима због подршке и вере у политику коју спроводи Српска напредна странка и њен председник Александар Вучић, упркос тешким мерама финансијске консолидације и смањењу пензија, као и због разумевања да се, како је рекла, пензије не исплаћују од позајмљеног новца из иностранства, већ из сређене домаће касе. 

„Ми смо сада на добром путу. У јануару су повећане пензије и као што је председник Александар Вучић рекао синоћ на завршној конвенцији у Пиониру, и ове године ће бити још једно значајније повећање пензија. Тим који води Београд у последње 4 године уложио је много за грађане, посебно за вас најстарије. Отворено је 30 Клубова пензионера у свих 17 општина, а започели смо и пројекат „Сениор картица“, са разним погодностима и попустима“, рекла је Филиповски. 

Филиповски је додала да Српска напредна странка улаже једнако у све делове Београда и да је у претходне 4 године уложено 350 милиона евра у приградске општине, али да је то све било могуће једино одговорним и домаћинским управљањем градским финансијама, а не као што су то радили претходници, који су грађане задужили за 1,2 милијарде евра. 

„Водимо рачуна о сваком делу Београда. У приградске општине је у протекле 4 године уложено 350 милиона евра, док је од 2008-2012. године, само сто и нешто. Ми смо градску касу консолидовали и битно је да се све више и више улаже. Морате да знате да смо наследили дуг од 1,2 милијарде евра, да смо вратили 550 милиона. То је све било могуће једино одговорним и домаћинским управљањем градским финансијама. А да нисмо морали то да враћамо, могли смо за тај новац да направимо 250 вртића или школа. Верујем да ћемо у наредном  периоду то и успети“, нагласила је Филиповски.

На крају је позвала све присутне да у недељу да заједно са својом породицом, пријатељима и комшијама изађу на гласање и заокруже листу број 1 „Александар Вучић-Зато што волимо Београд!“ и тако дају глас за напредак и даљи развој Београда, зато што волимо Београд.