Вести

ЂУРИЋ: ТАДИЋУ СУ И ОДНОСИ СА ХРВАТСКОМ ПРИЛИКА ЗА НАПАД НА ВУЧИЋА

Борис Тадић чак и у Српско-хрватским односима види прилику да нападне председника Александра Вучића, каже потпредседник СНС-а Марко Ђурић и поручује да је Тадићев закључак да Срби и Хрвати треба боље да сарађују начелно исправан, али да почива на погрешној премиси да су Срби и Србија криви, што, додаје, није тако.

"Природна је љубав Бориса Тадића са хрватским политичарима који Србију називају шаком јада, јер Тадић је током свог председничког мандата у Србији створио јад и беду", навео је Ђурић у саопштењу поводом Тадићевић критика на рачун Вучића и навода да је на чело Хрватске дошао човек који Вучића назива оним што он у ствари јесте.

Ђурић наводи да Тадић чак и у Српско-хрватским односима у којима, каже, небројени мртви и планине костију сведоче о томе ко је џелат а ко жртва, види прилику да нападне председника Александра Вучића.

"Говори ли о Тадићу ишта боље од овога? Али, и у томе се огледа презир Бориса Тадића према Србији и грађанима Србије који му нису дозволили да на рачун будућности наше деце доживотно сања свој председнички сан", рекао је Ђурић.

Тадић и његови хрватски домаћини, рекао је Ђурић, исто мисле о Србима и Србији, и зато њихова узајамна наклоност није никакво изненађење.

 

Извор: Танјуг