Вести

ЂУРИЋ: СПРЕМАН САМ ДА СА ЂИЛАСОМ УПОРЕДИМ ПРИХОДЕ И РЕЗУЛТАТЕ

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке и директор Канцеларије за Косово и Метохију Владе Републике Србије Марко Ђурић изјавио је да је спреман да у сваком тренутку упореди знање, биографију и резултате у политичком деловању са председником Странке слободе и правде (С СП) Драганом Ђиласом, као и да ''размени'' све што је приходовао током обављања јавне функције са оним што је Ђилас стекао док је био градоначелник.

Ђурић је приметио да је лидер С СП видно нервозан, јер се, како је рекао Ђурић, усудио да удари на темеље његове пропагандне машинерије у коју је, како истиче, Ђилас уложио много новца и којом сеје мржње и поделе међу грађанима Србије.

''Аплаудираћу њему и његовим сарадницима дуже него што сам аплаудирао српској слози на КиМ и политици председника Вучића, ако успе да објасни своје пословање и богаћење док је био на власти, али и како ће са истом пропалом политиком и ислуженим и доказано неуспешним кадровима донети нешто ново Србији'', навео је Ђурић.

Додао је да је дубоко свестан Ђиласове моћи и снаге, као и ризика који преузима, али да ће заједно са председником Александром Вучићем наставити борбу за снажну, развијену и успешну Србију.

 

 

 

Извор: Танјуг