Вести

ЂУРИЋ: ПОНОШ И ЊЕГОВИ КОАЛИЦИОНИ ПАРТНЕРИ СУ ПРОТАГОНИСТИ ПОЛИТИКЕ УНИШТАВАЊА СРБИЈЕ

Здравко Понош је капитулантска кукавица, која је као начелник Генералштаба Војске Србије рибала ципеле генералима држава агресора на нашу земљу, а сада би да се јуначи ширећи лажи и мржњу према председнику сопствене земље. 

Управо су Ђилас, Јеремић и Понош разарајући војску, али и уништавајући економску основу друштва, остављајући дословце, словом и бројем стотине хиљада људи без посла и хлеба, и служећи сваком страном господару за кога су мислили да може да их очува на власти, пошто су знали да их грађани неће, поробљавали нашу земљу Србију. 

Могу до сутра јадно и ружно да прете обрачунима без суђења, као што Понош "демократски" прети министру Вулину, никада се њихово време вратити неће.

Понош и његови данашњи коалициони партнери били су и остали протагонисти политике распарчавања и уништавања Србије и богаћења на муци српског народа, и нема тих пара којима се њихове биографије могу опрати. 

Неће им у јуришу на фотеље помоћи паре из Катара и међународних тајкунских црних фондова, јер Србија их је прозрела и казнила за сва недела онда када их је неповратно отерала са власти.  

Баш као што су распарчавали и уништавали Србију када су били на власти и због власти, то покушавају да чине и данас критикујући сваки покушај санирања штете коју су управо они нанели сопственој земљи, али тиме само потврђују општи утисак о њиховој криминалној и деструктивној историјској улози.

 

 

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

Марко Ђурић