Вести

ЂУРИЋ: НЕАРГУМЕНТОВАНЕ ИЗЈАВЕ КРАМОН И БЛАЋЕЊЕ СРБИЈЕ

Потпредседник Главног одбора СНС Марко Ђурић изјавио је данас да су коментари известиоца Европског парламента за Косово Виоле фон Крамон неаргументовани, да показују да није истински борац за демократију и да жели да наметне обавезу да грађани у Србији бирају по њеној вољи и вољи оних у чије име лобира.

"Позивам Виолу фон Крамон да нас барем мало изненади бавећи се нечим осим неаргументованим и пристрасним блаћењем Србије. Поздрављам то што се, као известилац Европског парламента за нашу јужну покрајину, бави ситуацијом у осталим деловима Србије, иако то чини на злонамеран и пропагандистички начин, међутим било би још боље да лекције о демократији држи у Доњој Саксонији или у Бриселу", рекао је Ђурић.

Истиче да се од ње очекује "да служи својим суграђанима у Немачкој, а не само Албанцима на Косову и Метохији".

Ђурић каже да је Виола фон Крамон још једном потврдила да је лажни борац за демократију, јер грађанима Србије ускраћује право да бирају по својој вољи и у интересу своје земље, намећући им обавезу да бирају по њеној вољи и вољи оних у чије име лобира.

"Србија је очигледно оаза истинске демократије у Европи, јер код нас грешка система каква је Виола фон Крамон није могућа.Србија жели да буде део Европе у којој недобронамерни и неодговорни појединци неће моћи да невеликим бројем гласова буду изабрани на важне функције и ничим заслужено постану свемогуће судије државама и народима", поручује Ђурић.

 

 

 

Извор: Танјуг