Вести

ЂУРИЋ: НАПАДИ НА ДАНИЛА ПОКУШАЈ ПРИТИСКА НА ВУЧИЋА

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странкe Марко Ђурић оценио је да су нови напади на Данила Вучића покушај стварања притиска на председника Србије и Српске напредне странкe Александра Вучића и кроз то покушај сламања независне унутрашње и спољне политике Србије, заустављање њеног опоравка и развоја.

Ђурић осуђује "нове ниске и лажљиве нападе" на Вучићеву породицу, уз оцену да је угрожавање личне безбедности и приватности Данила Вучића кроз "на лажима засновану криминализацију" део вишегодишње наручене кампање фабрикација лажи.

Ђурић је навео да је прогон и ухођење на улици чланова породице, стигматизација сина Александра Вучића због тога што у кафићу гледа утакмицу недопустив и бедан покушај плаћених ухода из Крика и њихових налогодаваца за демонизацију њега и породице, са циљем да се стави додатни притисак на човека који без имало колебања брани државне и националне интересе.

"Овај мизерни напад на породицу није случајан, већ представља покушај стварања неподношљивог притиска на човека који се бори за Србију и кроз то сламања независне унутрашње и спољне политике Србије, заустављање њеног опоравка и развоја", навео је Ђурић.

Додаје да за остваривање тог циља наручиоцима напада ниједна људска цена није превелика, посебно не она која се тиче живота Вучићеве деце.

"Пошто чињеницама и аргументима не могу да победе Вучића, нити различитим притисцима могу да сломе њега и Србију, онда гебелсовским лажима ударају на његову децу и чланове породице. Онима који су прибегли оваквој врсти срамног недела поручујем да неће победити ни Вучића ни Србију и да ће казна стићи 21. јуна, након чега Србију чека четири године убрзаног развоја, и изградње будућности за сву децу Србије коју нико неће моћи да спречи", навео је Ђурић.

 

 

 

Извор: Танјуг