Вести

ЂУРИЋ: ЈЕРЕМИЋА НЕ ПОДРЖАВА НИКО ОСИМ ПАТРИКА ХОА И КАТАРСКИХ СПОНЗОРА

Једина сврха бојкота избора у Србији, који Вук Јеремић заговара, јесте скривање чињенице да ни он ни његови коалициони партнери не уживају никакву демократску подршку у српском бирачком телу.

Бојкот избора је кукавичко бекство дела опозиције од стварности, а стварност је да Јеремића не подржава нико осим Патрика Хоа и катарских спонзора.

Сада је већ јасно да ће Јеремић и група његових истомишљеника у опозицији настојати да се избаве са ивице политичког нестанка антисистемским методама борбе, покушајима изазивања нестабилности у Србији и лажним патриотским фразама на тему Косова и Метохије.

Грађани се, међутим, сећају каква је била улога Вука Јеремића у фазном повлачењу српске државе са Косова и Метохије, и какву је пљачку Србије извела власт чији је он члан био.

Јеремић и његови некадашњи и садашњи политички пријатељи и партнери одговорни су за чињеницу да је у време њиховог мандата пола света признало једнострано проглашену независност Косова, а све што су они учинили било је да и од Међународног суда правде добију потврду легалности покушаја отцепљења наше јужне покрајине.

Јеремићеви и Стефановићеви гранични прелази у срцу српске земље остају опомена шта се догађа када се власти у Србији дочепа група неспособних, неодговорних и поткупљивих опортуниста.

 

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странкe

Марко Ђурић