Вести

ЂУРИЋ: ГРУБИ И НЕПРИСТОЈНИ НАПАДИ САНДЕ РАШКОВИЋ ИВИЋ

Груби и непристојни, и пре свега ни на чему засновани, напади Санде Рашковић Ивић и њених тајкунских сабораца Ђиласа и Јеремића на председника Александра Вучића проистичу из патолошке жеље да Србији буде лошије како би њој и њима било боље.

Санду Рашковић Ивић и све њене саборце у рушењу демократије у Србији боли сваки успех наше државе и свака наша победа на међународном плану и на пољу економије, јер у успесима власти предвођене председником Александром Вучићем огледа са њихова безначајност.

Једини и највећи грех Александра Вучића је то што не жели да занемари убедљиву подршку коју му грађани пружају и да се склони како би државу препустио људима које не подржава нико, да би изнова наставили да уништавају и пљачкају Србију.

Једини мотив њихове политичке борбе је лакомост и болесна жеља за влашћу ради личне добити, и то су показали на делу док су били на власти.

И критике Санде Рашковић Ивић на рачун наше политике на Косову и Метохији кристално јасно показују о каквим је људима реч, јер те критике долазе од особе која у време када је била задужена за наше сународнике у јужној покрајини није ништа учинила да би им помогла.

Данас јој из чисте пакости и злобе смета то што су Срби на Косову и Метохији јединствени у борбу за остварење својих интереса и што Србија улаже више него икад да би Срби у покрајини живели животима достојних људи.

Санда Рашковић Ивић и њени тајкунски партнери Ђилас и Јеремић, дакле, не желе да бојкотују изборе зато што су услови за изборе недемократски, већ зато што знају да би на њима били осрамоћени и до ногу потучени, пошто су их грађани одавно прозрели и никада им више неће дати подршку за уништавање Србије.

 

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

Марко Ђурић