Вести

ЂУРИЋ: ФЛОРИЈАН БИБЕР ЈЕ СКЛОН ИЗВРТАЊУ ИСТИНЕ И ВРЕЂАЊУ ЧИТАВОГ СРПСКОГ НАРОДА

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Марко Ђурић оценио је данас да је професор политичких наука из Граца Флоријан Бибер склон извртању истине и вређању читавог српског народа и Србије и да је, као такав, "трешња на торти прилично посног пакета стране помоћи посрнулој опозицији".

Ђурић је упозорио да, без обзира колико пута неко ко не говори истину, попут Бибера, потврди нечију лаж, она не постаје истина.

Биберов посао је, како Ђурић додаје, да "терцира домаћим лажовима и преварантима" у кампањи блаћења српске државе и демократски изабраних народних представника.

Према Ђурићевим речима, Бибер без обзира на све, показује више радне енергије и марљивије ради него тајкунски лидери српске опозиције.

Ђурић оцењује да је "та кандирана воћка", како назива Бибера, жељом да утиче на избор власти у нашој земљи показала настојање својих шефова да се мешају у унутрашње ствари у Србији.

Ђурић је рекао да је Бибер и поред свог "наизглед академског стила", само лажни аргумент, који је у јавну комуникацију у Србији уведен по принципу "питај мог брата лажова".

"Када лажов потврди нечију лаж, макар се то понављало и хиљаду пута, она тиме не постаје истина, и колико год Флоријана Бибера да из рукава извуку противници Србије и колико год заглушујућу буку они правили на друштвеним мрежама, они лаж не могу да учине истином", наводи Ђурић.

Ђурић је то рекао коментаришући оцене професора политичких наука и стручњака за Балкан са Универзитета у Грацу, Флоријана Бибера дате за поједине медије у којима између осталог и износи очекивање да ће председник Србије полако почети да губи подршку земаља чланица ЕУ које је до сада имао.

 

 

 

Извор: Танјуг