Вести

ЂУКАНОВИЋ: ОНИ КОЈИ СУ ПРЕТУКЛИ МАРИЈАНА РИСТИЧЕВИЋА СУ КУКАВИЦЕ

Члан Председништва Српске напредне странке и народни посланик Владимир Ђукановић рекао је да је човек који је прескочио ограду Беле куће добио десет година робије, а с тим у вези, реакција наше полиције била је „невероватна и неразумљива“.

Замислите шта би се десило човеку који би дошао испред америчког Kонгреса и некога претукао?! Прво, нико не би могао да приђе Kонгресу ни на километар, вероватно би га снајпериста одавно устрелио, а када би притом претукао конгресмена, завршио би на вишегодишњој робији, рекао је Ђукановић.

Ђукановић је рекао да је човек који је прескочио ограду Беле куће добио десет година робије, а да је реакција наше полиције „невероватна и неразумљива“.

Ти који су претукли Маријана Ристичевића су кукавице, будући да је реч о слабијем и старијем човеку. Ја сам намерно ишао директно кроз масу, не желећи да идем на други улаз. Не пада ми на памет да идем на други улаз, када постоји онај који је за посланике. Прошао сам кроз руљу, нешто су добацивали, а показао сам им и средњи прст у знак пркоса, јер ово што смо јуче видели је најгори нацистички метод, рекао је Ђукановић.

Ђукановић је рекао да су ово људи који нису желели никакав разговор, већ само насиље и нереде.

На челу скупа су људи попут Милована Бакића, Саше Радуловића и слични који се као боре против глобализма и за православну Србију, а исти тај Радуловић залаже се за апсолутно крајње глобалистичке, најгоре сорошевске ставове. Није ми јасно како се сви они заједно шетају, а притом манипулишу измишљајући проблеме са мигрантима и 5Г мрежом, рекао је Ђукановић.

На питање зашто чланови групе испред Скупштине нису били ухапшени, Ђукановић је рекао да им је то и био циљ, а како би себе представили као жртве.

Они не знају како да привуку бираче, осим прављењем жртве, рекао је Ђукановић. 

 

 

Извор: ТВ Пинк