Вести

ЂУКАНОВИЋ: ГРАЂАНИ ИМАЈУ ПРАВО ДА ЗНАЈУ ОДАКЛЕ ШОЛАКУ НОВАЦ

Владимир Ђукановић, члан Председништва Српске напредне странке је рекао да му је жао Саутемптона, након што је овај клуб Премијер лиге купио Драган Шолак и додаје да ће завршити у бетон лиги.

Ђукановић је истакао и да су овај клуб преузели власници који воле да отимају, али и да грађани имају право да знају одакле Шолаку новац. Подсетио је и како је Телеком Србија право на пренос Премијер лиге купио за 6 година, док Шолак у свим државама у којима послује тражи само рупе у закону.

"Жао ми је Саутемптона с обзиром на то какве су га газде узеле, ако волите да отимате, а не волите да улажете, верујем да ће то бити врло брзо нека бетон лига. Наравно да грађани имају право да знају одакле новац. Да, Телеком је дао новац за 6 година Премијер лиге, а овај човек је зликовац, јер у свим државама апсолутно не улаже динар, већ тражи рупе у закону, из Луксембурга емитује своје канале, шта све не ради и каже: "Ја сам велики бизнисмен", то може свако. Извлачиш наше паре, ти си за затвор. Трагично је што овај није у затвору", рекао је Ђукановић.

Ђукановић је затим показао и графикон, а онда подсетио грађане Србије, да је Шолаков СББ држао 54 одсто тржишта. Каже и како се Шолак редовно жали на наводну диктатуру, а преко својих ТВ канала и портала, напада председника Србије Александра Вучића.

Подсетио је и како је Шолак почео да напада, након што му није пошло за руком да преузме Телеком Србије.

СББ је држао 54 одсто тржишта. Стално се жали на диктатуру, а он је власник преко 28 портала и телевизија. Готово све медије држи у Хрватској, зато одатле нападају Вучића. Сви ови што нападају Телеком су Шолакови. Хтели су да преузму Телеком, Прву телевизију и Б92 и када им то није пошло за руком, кренула је кампања. Навикли су само да отимају", рекао је Ђукановић.

 

 

Извор: ТВ Пинк