Вести

ЂОРЂЕВИЋ: НАПАДИ ДРАГАНА ЂИЛАСА СУ СРАМНИ И НЕДОПУСТИВИ

Члан Председништва Српске напредне странке Зоран Ђорђевић, најоштрије је осудио нападе на децу председника Александра Вучића, које је директно наложио Драган Ђилас, због неуспелог покушаја да сузама добије оно што је наумио.

Срамно је и незамисливо да се на овакав начин могу прикупити политички поени! Ништа друго нисмо могли ни да очекујемо од Драгана Ђиласа који је од својих грађана бесрамно узимао док год је имао прилику. Верујем да су ове сузе последица тога што не може да краде од својих грађана.

Политика Српске напредне странке никада се није заснивала, нити ће, на сили и бесрамним нападима на оно највредније - породицу. Такви и слични напади морају да се зауставе, јер Србија треба да буде земља у којој насиље не сме да постоји ни у једном облику и у којој су наша деца сигурна, истакао је Ђорђевић.

Ни један припадник Савеза за пропаст Србије никада није реаговао ни на један напад на породицу председника Александра Вучића а овим оркестрираним перформансом покушавају да добију јефтине поене, али народ све види и све зна и имаће прилику да врло брзо оцени.

 

 

 

Извор: Танјуг/Српски телеграф