Вести

Деца из кошаркашког клуба Сурчин добила лопте и мајце

Деца из кошаркашког клуба "Сурчин" данас су имала прилику да играју кошарку у хали "Александар Николић" у Београду где су добили и поклоне - лопте и мајце. 

Са децом су се том приликом дружили наш прослављени кошаркаш и кандидат за градског одборника са листе "Александар Вучић - Зато што волимо Београд" Милан Гуровић, директор СРЦ "Ташмајдан" Милан Нововић и председник општине Сурчин Стеван Шуша.

"Листа Александар Вучић - Зато што волимо Београд покренула је ову причу и они су главни кривци што данас имамо шест пута више деце која се баве спортом и велики број бесплатних школица спорта", рекао је Гуровић.

Нововић је, у име СРЦ "Ташмајдан", рекао да је задовољство угостити малишане из Сурчина.

"На овај начин пружамо прилику деци из приградских насеља да виде како изгледа најозбиљнија спортска хала у Београду", додао је он.

Шуша се захвалио челницима Града Београда што су дали велики допринос развоју спорта у свим деловима Београда, па и у Сурчину. 

"У Сурчину имамо школе кошарке у којима деца активно тренирају тај спорт. Овај амбијент овде је вероватно за њих јединствен догађај који ће, верујем, памтити целог живота. Довели смо 120-оро деце да осете овај амбијент", рекао је он и захвалио директору СРЦ "Ташмајдан" који је то омогућио.

 

 

Извор: Танјуг