Вести

Чланови СУБНОР-а пружили подршку Александру Вучићу

Члан Председништвa СНС Зоран Ђорђевић разговарао је са члановима Савезa Удружења бораца народноослободилачког рата Србије 1941-1945 и 1999  (СУБНОР Србије), који ове године обележава 70 година постојања.

Председник СУБНОР-а Душан Чукић рекао је да је та организација, као једна од најстаријих у Европи, добила ове године велику награду државе Србије, и то од председника Александра Вучића, Сретењски орден за велика достигнућа на пољу антифашизма, за очување традиције, патриотизма и даљег бољитка наше отаџбине.

„Сви чланови СУБНОР-а су пресрећни због овог признања, који је велики подстрек за даљи рад и због тога су веома захвални председнику Републике који је запазио, оценио и прихватио наш рад у интересу Србије“, рекао је Чукић и додаo да ће СУБНОР наставити да подржава све оне политичке снаге које граде и које се труде да Србија иде правим путем.

„Залагаћемо се да сваки наш човек буде против рушитеља и мрзитеља, који немајући програме желе да покваре и оно што је наша Србија и наша власт на челу са председником Александром Вучићем постигла за ових неколико година“,закључио је Чукић.