Вести

БРНАБИЋ: ВУЧИЋ ЈЕ ЗАШТИТНИК НАШЕ ДЕЦЕ

Председник Народне скупштине Републике Србије Ана Брнабић била је гост на телевизији Информер где је говорила о свим актуелним темама, а питања су јој постављали уредници Информера. Подсетимо, у току је брутална хајка на Ану Брнабић након што је реаговала због Мунириних претњи Вучићевој деци.

Ја већ пет година сам осетила ту мајчинску љубав и знам како је то имати дете. Жао ми је због свега што су било која мајка или отац проживели у било ком рату. Срђан Шкоро је жртва, а ми који смо рекли да није у реду рећи да нечије дете треба туширати уранијумом смо агресори. Ја ништа нисам рекла против Срђана Шкора. Нико од нас није, рекли смо само да то што је он рекао није у реду. НУНС је бранио Подрињске новине из Шапца које чланове СНС називају "брабоњци". НУНС то никад није осудио. Прошле недеље су рекли да сам "најглупље створење на планети Земљи, грешка природе, глупача и несрећница". Да ли сте чули да су се НУНС или УНС огласили? Нико се није огласио поручује Брнабић.

Брнабић каже да су се све ствари о којима је председник Вучић говорио на својој конференцији показале као тачне.

Прелепе су вести из Каира о свим потписаним споразумима. Све оно што је председник Вучић говорио на прес конференцији се за 24 сата испоставило као тачно. Како су они сада у Сарајеву показали наше, како кажу, великосрпске намере? Тако што смо хтели да инвестирамо у Босну и Херцеговину. Пре неколико година се продавао Телеком Албанија, а Телеком Србији је било забрањено да учествује у поступку куповине. На тим стварима видите ту "вермахтизацију". Мени је занимљиво како се историја некако циклично понавља и то је заиста тужно рекла је Брнабић.

Како Брнабић каже, трупе Насера Орића су убијале по селима недужне српске цивиле, а да њега представљају као некакву "жртву геноцида".

Они приказују како је председник Вучић напао Муниру Субашић, а не она њега. Представљају председника Вучића као да је неки Гебелс и нападају му чак и децу клетвама које кажу да Алах треба да казни Вучићеву породицу. Трупе Насера Орића су убијали по селима недужне цивиле. Они не говоре о логорима где су тукли, жене, децу, баке, где су их силовали, о томе нико не говори. Славка Матић је затекла своје мртве кћери и сахранила их је заједно са мужем и то је објаснила када је сведочила у Хагу. Када је судија рекла да ли је сеоска стража пружила отпор, Славка је рекла да јесу и судија је рекла на то па добро пружили сте отпор. То је то инверзно перверзно и после је Насер Орић жртва геноцида истакла је Брнабић.

Према речима Брнабић, нико се није огласио поводом урушавања Дејтонског споразума и напада на председника Вучића, а на све то га напада и опозиција у Београду.

За 9 година није покренут ниједан процес због линчовања председника Вучића у Поточарима. После 9 година негирају напад, а после 20 година ће рећи да га није ни било. Нико се није огласио поводом урушавања Дејтонског споразума, огласите се бар кад су рекли да председника Вучића чека казна од Алаха. Сви ћуте и ћуте, већа срамота је што имамо квази патриотску опозицију која каже да је председник Вучић напао сам себе нагласила је Брнабић.

Брнабић објашњава да представници Сарајева воде ратнохушачку политику која доводи до урушавања Дејтонског споразума, а онда оптужују Србе за то.

Денис Бећировић је искористио бескрајно тужан дан да нападне Србију и Србе. Тамо је био члан Владе Републике Србије, Усаме Зукорлић, који је морао да слуша то. Нико се није огласио о томе што су рекли да је Дејтон грешка, а да је то рекао неко у Републици Српској, другачије би било. Оптужују Републику Српску да руши Дејтон. Нико се није огласио из међународне заједнице. Они нас навикавају да је лево десно, а десно да је лево. Дала сам у Бањалуци поруку мира и стабилности, али само ако се развија цео регион. Друга ствар је била Дејтонски мировни споразум, који се урушава и одузимају се права Републици Српској. Бећировић и Елез имају ратнохушачку политику, а нас оптужују за то, то је као огледало објаснила је Брнабић.

Брнабић каже да нападају председника Вучића и његову породицу, али и да је он заштитник наше деце.

Говорили су да је председник Вучић гађао снајпером изнад Сарајева, а немају доказе за то. Они вређају председника све до унучића. Шта је Данило Вучић њима урадио, да га вређају тако. Председник Вучић је кишобран за нашу децу и сви се истресу над њим. То је добро за нас, али је лоше за њега и његову породицу навела је Брнабић.

Тешко да можете да успете да будете усташки сатник и четнички крвник у исто време, то је веома занимљиво. То показује да је све дозвољено, а под два ваљда треба да се навикнемо да не чујемо извини, а треће је то да су спремни на најгрђе увреде које се тичу породице. Њима смета истина највише. Мени је драго што је "Слободна Босна" то објавила, јер људи овде могу да виде шта се дешава. Не дај Боже да изађе позитиван чланак. До јуче је мој деда био усташки сатник, а сада је четнички крвник. Претили су председнику Вучићу да ће га Алах казнити, а да ли је то позивање на мир. Та изјава је директна претња председнику Вучићу истакла је Брнабић.

Видела сам будалаштине да је ова посета Египту окретање од Европске уније. Ако релоцирају инвеститори своје тржиште код нас, моћи ће да тргују слободно са Египтом. Ми када постанемо члан ЕУ, ти споразуми више не важе, али док то не постанемо, потписиваћемо споразуме са земљама које су важне за нас. Египат зна шта је пакао рата и они су као ми посвећени миру у свету казала је Брнабић.

Брнабић истиче да је дводневна посета председника Вучића Египту, веома битна за нашу државу.

Мислим да је најважнија тема за нашу земљу дводневна посета председника Вучића Египту. Нама ће донети много тога доброг потписани споразум, пре свега за пољопривреду. Овај споразум о слободној трговини је веома добра вест за читаву нашу привреду, честитке председнику Вучићу, Влади Републике Србије и Томиславу Момировићу. Ово је велика ствар за нас да будемо дестинација за инвестиције рекла је Брнабић.

 

 

 

Извор: Информер