Вести

БРНАБИЋ: НАШ ЦИЉ ЈЕ ДА ПЛАТА БУДЕ 1000 ЕВРА, А ПЕНЗИЈА 500 ЕВРА

Председница Владе Републике Србије и потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Ана Брнабић коментарисала је филм Адама Сантовца који је припреман седам месеци.

"Александар Вучић је нама јасно ставио шта су принципи ове кампање. Говоримо само о делима, плановима, јасним циљевима. Ми смо се договорили да водимо кампању без да вређамо друге. Наша кампања је чиста, најчистија. Нисмо се освртали на нападе и увреде. У завршници кампање јесте ме изненадио овај филм. Интервју је сниман пре седам месеци. Ја сам добила позив од новинара Адама Сантовца да ради тај интервју у оквиру своје докторске тезе. Притом немам шта да кријем, нити се чега стидим. На крају је тај филм завршио за сам крај кампање и дан пред изборну тишину. Ја сам Сантовцу рекла да би му дала интервју и да ми је тражио дан пред изборну тишину", рекла је Брнабић.

"Заиста је некоректно шта се ради дан пред изборну тишину. То је манир читаве ове кампање. Они имају поверење у Беливукову групу па верују речима убијеног криминалца. Читав је смисао негативна и прљава кампања. Кратко сам у политици, шест година, али за мене је ово специфична кампања. Хоћемо да завршимо оно што смо почели 2013. године. Тек смо на пола пута. Много смо урадили, али морамо још да радимо. Далеко смо најбољи на Балкану. Наш циљ је да плата буде 1000 евра, а пензија 500 евра. Следећи циљ нам је да се такмичимо са земљама ЕУ. Успели смо да добијемо и независно судство", рекла је Брнабић.

 

 

Извор: ТВ Хепи