Вести

БОЖИЋ: ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ПОКАЗАО КАКО СЕ БОРИ ЗА КОСОВО И МЕТОХИЈУ

Ако је мртав споразум онај који позива на мирно решавање несугласица, претпостављам да је предлог Санде Рашковић-Ивић распиривање мржње и хушкање на рат.

Санда директно позива на ескалацију сукоба без икакве обзирности према нашем народу који живи на Косову и Метохији.

Ту безобзирност од стране опозиције слушамо константно и кроз покушај криминализације српске листе.

О капитулацији Вучића говоре годинама у назад и ако за време његове власти Србија није изгубила ни један педаљ земље и то говоре они коју су учинили све да Косову омогуће данашњу позицију, на шта им се Приштинске власти неретко захваљују.

Ако неко нема права да прича о капитулацији то су управо представници Вука Јеремића који су за време своје власти пуштали на слободу албанске екстремисте, ћутала на погром Срба 2004. године и бежали у Румунију 2008. године као одговор на једнострану проглашену независност тзв. Косова. Зато нека се сете својих капитулација и престану да критикују председника Србије који је више пута до сада показао како се треба борити за Косово и Метохију и наш народ који тамо живи.

Питам се само какав би био њен коментар на све оне срамне потезе које је предузимао Вук Јеремић када је успостављао границу између Србије и Србије.

Познато је да сваки психијатар мора да има сопственог психијатра, зато је моја срдачна препорука Санди Рашковић-Ивић да га што пре промени, уколико већ нема свог терапеута. Њена шизофрена цепања могу једино да оправдам уколико овај савет није прихватила.

 

 

Сандра Божић

члан Председништва Српске напредне странке

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА