Вести

БОЖИЋ: ОПОЗИЦИЈА МОЛИ ЗА ИЗБОРЕ, АЛИ СЕ ИСТОВРЕМЕНО МОЛИ ДА ИХ НЕ БУДЕ

Потпредседница Народне скупштине Србије Сандра Божић изјавила је данас да опозиција "моли" да се избори одрже, док се истовремено "моли" да избора не буде.

Како је рекла, од опозиције су могли да се чују међусобно супротстављени ставови.

"Чули смо апсолутно супротне ставове који су се мењали чак и у року од једног дана - од тога да ће блокирати изборна места, до тога да их неће бити, да ће они дићи све на ноге ако се то деси, па и до тога да се избори препоручују као једино средство које може у овом тренутку да смири политичке тензије", рекла је Божић.

Божић је рекла да је Српска напредна странка опозицији понудила изборе кад год пожеле.

"Што се СНС тиче, ми смо то јуче у парламенту рекли, чуло се то и од Орлића и од Јованова, који су апсолутно, врло јасно и пре почетка седнице, која је тобож исценирана на овај начин управо из тог разлога, јер они сад као опозиција која се сетила да постоје избори у држави и они на тај начин могу да мењају власт и да им је то био мотив да направе овакав циркус у парламенту - пре почетка циркуса је њима врло јасно речено да идемо на изборе у оном тренутку када год пожеле", истакла је Божић.

Према њеним речима, они који се "моле да буде избора, али моле Бога да их никада не буде" свесни су да никада више неће проћи ни поред парламента, а камоли ући у парламент.

 

Извор: Танјуг/ТВ Прва