Вести

БОЖИЋ: ИСПОШТОВАЋУ МОЛБУ СВОГ СТРАНАЧКОГ ШЕФА И ПРЕКИНУЋУ ШТРАЈК ГЛАЂУ

Народна посланица Српске напредне странке, Сандра Божић, одлучила је вечерас да испоштује молбу председника странке, Александра Вучића, и прекине штрајк глађу који је започела у недељу са својим страначким колегом, Александром Мартиновићем.

Божић је испред Скупштине рекла да тешка срца доноси ту одлуку, јер је борба у коју је ушла са својим страначким колегом искрена и да се тиче будућности Србије.

Рекла је да по броју окупљених присталица СНС испред Скупштине, којих је према њеним проценама, било више од 6.000, Србија спада у ред пристојних земаља и не прихвата никакве фашистичке појаве.

Апеловала је поново на тужилаштво да реагује у случају напада, који је окарактерисла као покушај убиства посланика Марјана Ристичевића по наредби Драгана Ђиласа.

„Испоштоваћу молбу свог страначког шефа и прекинућу штрајк глађу, искрено солидарисаћу се са колегом Мартиновићем, потрудићу се да учествујем што више у његовој борби, колико год она трајала, а напомињем да нам је заиста битно да институције у овој држави реагују и раде онако како би то требало да раде по Уставу и законима", рекла је Божић и додала да независно судство треба вратити тамо где му је и место.

 

 

Извор: Танјуг