Вести

БОЖИЋ: АЛЕКСИЋУ И ЈЕРЕМИЋУ ЦИЉ СУ САМО МИЛИОНИ НА РАЧУНУ

Мало је времена прошло откад је Мирослав Алексић музао буџет општине Трстеник намештајући својој родбини и пријатељима тендере, немилице трошећи новац грађана зарад интереса камариле којом се окружио. Сад је нашао већи плен па би да се пребаци на државне јасле. Поред квалификације осведоченог лопова друге ни нема јер је и средњу школу једва завршио. Очигледно да се Вук Јеремић окружио само људима који не презају ни од чега како би различитим марифетлуцима прибавили корист за своје породице и пријатеље, у чему несумњиво предњачи Мирослав Алексић који је са својим тастом ојадио Националну службу за запошљавање, намештајући разне послове. Бахатост овог човека може описати само ситуација у којој је сам себи, као председник општине Трстеник, повећавао плату мимо прописа док је народ грцао од немаштине изазване похлепом њега и њему блиских људи. Не постоји општинска фирма нити предузеће у које овај није забио свој нос, тражећи интерес зарад финансијских малверзација на које је указала и Државна ревизорска институција.

Када имамо у виду чињеницу да је Јеремић лопов светских размера, не чуди избор Мирослава Алексића за његовог наследника који ће га у стопу пратити не би ли надмашио свог учитеља и ментора. Јер очигледно да лекције из пљачке државних пара боље савлађује од оних из средње школе коју је посећивао на великом одмору.

Изгледа да је Јеремић одлучио да га награди тиме што ће га поставити на чело скупа чији је циљ успостављање власти нередима на улици. Међутим има нас који нисмо заборавили све његове малверзације у Трстенику за које је неретко од инвеститора бивао и награђен митом у виду стана. Ако такав човек треба да се налази на челу земље и представља "драгуљ" опозиције, дужност свих нас из Српске напредне стрнке је да се боримо против тога и подсећамо на политику због које је стотине хиљада грађана Србије пропатило.

Такве ретроградне снаге данас се враћају да у овим тешким тренуцима по читаво друштво, искористе две страшне трагедије, зарад својих политичких поена нападајући најбоље српске стручњаке како би испунили своју политичку агенду. После напада на докторку Милицу Пејовић Милованчевић, потпредседницу Радне групе за заштиту менталног здравља деце, ова морална наказа изгубила је свако право да држи придике о томе на који начин треба водити Србију, а на нама је да му то никад не дозволимо. Јер ће њихова политика увек бити само борба до истребљења свих који чине Српску напредну странку, али и оних који се са председником Александром Вучићем труде да од Србије направе лепше место за живот свих њених грађана. Србија је за њих средство, а циљ само милиони на рачуну. За било шта друго, не заваравајмо се, ту нема места!

 

 Сандра Божић

Члан Председништва Српске напредне странке

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА