Вести

БЕОГРАДСКИ ИЗБОРИ БЕЗ ПЛАКАТА

Српска напредна странка започела је велику акцију уклањања графита и плаката широм Београда, у којој су данас учествовали и кандидати са листе „Александар Вучић - Зато што волимо Београд!“, који су поручили да Српска напредна странка неће лепити штампани материјал на целој територији престонице.

Са активистима, код Мостарске петље, плакате и графите су уклањали Ирена Вујовић, Андрија Младеновић, Бранислав Милићевић и Светислав Гонцић, који су истакли да одговорно понашање према нашој престоници и нашим суграђанима показују личним примером.

„СНС не жели и неће лепити било какав пропагандни материјал који може да наружи изглед града. Ово је још један пример тимског рада, тима који ће се и даље борити за Београд“, навела је Вујовићева.

У акцији на Новом Београду учествовао је Синиша Мали, који је нагласио да је у протекле четири године Београд постао лепши, уреднији и чистији.

„Средили смо центар града, Обилићев и Косанчићев венац, реконструисали смо преко 200 фасада и декоративно осветлили. Београд је лепши и чистији само онолико колико свако од нас води рачуна о њему. Београд је наш дом и наша кућа, и зато током ових избора нећемо лепити никакве плакате“, рекао је Мали.

На Обилићевом венцу били су Горан Весић, проф. др Зоран Радојичић, Бојана Борић Брешковић и Горан Грбовић који су поручили да СНС неће ружити град предизборним плакатима и позвали преостале учеснике да подрже акцију и да заједно улепшавамо Београд.

„На овај начин показујемо да волимо Београд. То показујемо делима, не само речима. Волимо свој град, штитимо га и чувамо“, нагласио је Весић, и подсетио на све резултате градске власти у претходне четири године.