Вести

БЕЧИЋ: ЂИЛАС ЈЕ ДАНАС ДОТАКАО ДНО

Посланик СНС, Игор Бечић, оценио је да је један од лидера СзС, Драган Ђилас, наредио лидеру Двери, Бошку Обрадовићу, да упадне на седницу Скупштине Србије и прекине заседање, не би ли спречио усвајање одлуке о укидању ванрендог стања.

Бечић је оценио да Ђилас поново покушава лажима и измишљотинама да се врати на политичку сцену, али и изазове сукобе, а да је данас "дотакао дно".

Председника покрета Двери, Бошка Обрадовића, скупштинско обезбеђење изнело је данас из сале за седнице, након што је, на почетку седнице, ушао у салу за заседања и почео да дува у пиштаљку, поред говорнице, а потом одбио да напусти заседање.

Бечић, који је и председник Одбора за контролу служби безбедности и члан Одбора за одбрану и унутрашње послове, оцењује и да Ђилас не преза ни од манипулације својом децом.

"До сада су се он и његови полтронски плаћенички медији првенствено бавили породицом и децом председника Вучића. Тако су и сад, само дан пошто је изфингиран непостојећи напад на Ђиласову децу, све своје напоре и ресурсе усмерили на блаћење Данила Вучића", навео је Бечић.

Бечић је оценио да Ђилас, користећи се измишљотинама и лажима, покушава да уруши углед Вучића и да га натера да се повуче и додаје да се то неће десити и да "сваки напредњак с поносом стоји уз свог председника".

 

 

 

Извор: Танјуг