Вести

БАКАРЕЦ: НАЦИСТИ ЂИЛАСОВЦИ ПРЕТЕ ВЛАДАНКИ И ВУЧИЋУ

Јуче је Ђиласов, Мариникин и Лутовчев функционер ДС, Миливојевић, задригли жути зомби, жедан туђе крви, одлучио да искамчи мало пажње тако што ће да изиграва крволока. Иначе је кукавица, трза се чим шушне миш. Запретио је да ће да убије председника Вучића и да га убаци у шахт, као Гадафија. Наш народ каже "Ко другоме јаму копа, сам у њу упада", рекао је члан Председништва Српске напредне странке Небојша Бакарец.

Пре неки дан је други Ђиласов, Мариникин и Лутовчев функционер ДС, Иван Крстић, жељан иживљавања над једном женом, запретио насиљем шефици Информативне службе СНС, госпођи Владанки Маловић - да ће да је ошиша до главе. Претња је праћена сликом чак две црне машинице за шишање, и сликом једног хромираног инструмента, који личи на некакву справу за мучење. Овај безумни психопата је ову исту претњу упутио госпођи Владанки Маловић, у марту ове године, када је запретио: "Владанка, чека те машиница", уз слику црне машинице за шишање.

У сва три случаја реаговали су, осудили ове претње смрћу и насиљем, само људи из СНС, али ни једна институција, нити било која опозициона странка. Замислите само да је неко Мариники запретио шишањем. Реаговале би УН, све земље запада, ЕУ, ОЕБС, амбасаде! А у случају госпође Владанке Маловић реагују само функционери СНС. Какви застрашујући двоструки аршини.

Сетимо се да је Ђиласов и Мариникин партнер, Жељко Веселиновић, претио силовањем премијерки Ани Брнабић. Ђилас и Мариника су га правдали.

Овакву атмосферу, какву стварају Ђиласови, Мариникини, Лутовчеви, Јеремићеви и остали функционери екстремног дела опозиције, стварали су нацисти у Немачкој, тамо негде од 1933. Нападали су локале Јевреја, ограничавали кретање Јеврејима, премлаћивали их. А онда су нацисти основали концлогоре, у којима су прво до главе шишали све жртве. То желе и ђиласовци. Такође, као део експеримената, нацисти су у логорима, у шахтове трпали живе и мртве жртве, да би проучавали реакције живих. И то желе ђиласовци. Пропагирати мртву жртву у шахту-јами, и насилно шишање до главе једне жене, је чист нацизам, то је пропагирање концлогора. Уосталом ђиласовци стално прете насилном променом власти, јурењем по улицама, батинањем, лустрацијом и реваншизмом.

Иван Горан Ковачић је у својој поеми "Јама" описао злочине које планирају ђиласовци: "Само кроз прсте капале су капи, топле и густе које крвник нађе, још горчом муком дупља које зјапи, да бодеж у врат забоде ми слађе".

 

 

 

Извор: Танјуг