Вести

Бабић: Премијер Вучић и влада заслужују чисту десетку

Шеф посланичког клуба СНС Зоран Бабић дао је данас "чисту десетку" премијеру Александру Вучићу и Влади Србије за првих 100 дана рада.

"Премијер Вучић и влада заслужују чисту десетку, за ефикасност и усвајање бројних реформских закона попут закона о раду, прописа о приватизацији, стечају и медијима", рекао је Бабић у парламенту и поновио значај и шта ти закони доносе.

Он је додао да су то закон којима се уређују области са којима ниједна претходна власт није могла да се ухвати у коштац и да је сет реформских закона, за које многи нису имали политичке храбрости и воље, ова влада донела.

Према његовим речима, првих 100 дана владе карактерише и снажна дипломатска активност, Србија има подршку и у Берлину и у Паризу и у Москви, као и од представника ЕУ и САД, али и партнера и пријатеља из Арапских Емирата.

"Оцена за владу је чиста десетка, уз поруку да наставе са снажним и енергичним реформама и да се не обазиру на мишљења оних који су јавно цепали новине и на тај начин показивали шта мисле и о медијима и о грађанима Србије, и да се не обазиру на оне који су зарад доласка на власт призивали украјински сценарио и на рушењe наше државе и наставе са снажном рефомском политиком" , рекао је Бабић.