Вести

Арсић: Глас за листу СНС, глас за сигурну будућност Београда

Члан Главног одбора Српске напредне странке Верољуб Арсић разговарао је са најстаријим суграђанима на општини Звездара и том приликом истакао да Српска напредна странка брине о најстаријим суграђанима подједнако, без обзира да ли они живе у центру града или у приградским насељима. 

„Српска напредна странка води одговорну социјалну политику, како на републичком нивоу, тако и на градском и локалном. Брига о најстаријим суграђанима нам је приоритет, што смо и показали повећањем пензија, отварањем Клубова за пензионере широм Београда, у којима могу квалитетније и садржајније да проводе време, као и пројектом „сениор картица“, којим  више од 40.000 пензионера остварује разне попусте“, поручио је  Арсић. 

Указао је и на то да председник Александар Вучић има највећу подршку управо од најстаријих Београђана, који верују у његову енергију и политику коју спроводи, јер се бори за стабилност и будућност Србије.  

„Тим Српске напредне странке је у последње 4 године направио велике резултате. Зато је 4. март важан дан за Београд и за све његове грађана и зато позивам све да гласају за листу „Александар Вучић-Зато што волимо Београд!“, јер тако дају глас тиму који воли овај град и гласају за сигурну за будућност Београда“,закључио је Арсић.