Вести

Антић: Сви смо у једном тиму окупљени око кандидата народа

Потпредседник Главног одбора Социјалистичке партије Србије Александар Антић и члан Главног одбора СНС Александар Савић, разговарали су са грађанима насеља Пиносава о инфраструктурним и комуналним проблемима.
 
Пред више десетина грађана насеља Пиносава, Антић и Савић су поручили да Србија сада гласа за будућност и позвали грађане да 2. априла заокруже број 6 и Александра Вучића.
 
“Нека најбољи међу нама води нашу земљу, јер само јака Србија може да обезбеди бољи живот за све наше грађане”, рекао је Антић.
 
Разговарајући са грађанима, Антић је нагласио да је приоритет комунално и инфраструктурно опремање насеља у подавалском подручју, и истакао да ће се до следеће зиме проблеми мештана овог насеља решити и да ће имати исте напонске прилике и електричну енергију као и мештани централних градских општина.
 
"Ми имамо снаге, уједињени са народом, све да решимо. Александар Вучић нам даје додатну енергију, али и тражи од нас да се Србија убрзано развија, како би што пре људи живели боље. Данас смо сви у једном тиму, не зато што нас је окупио кандидат странака, већ што нас је окупио кандидат народа. Вучић има највећу подршку народа Србије и зато ће 2. априла он и да победи. Да најбољи међу нама води нашу земљу,јер само јака Србија може да обезбеди бољи живот за све наше грађане", истакао је Антић и поручио да грађани на предстојећим изборима "гађају право у центар", да заокруже број 6 и тако дају шансу будућности Србије.
 
Савић је нагласио да се Вождовац убрзано развија, али да ће се још напорније радити на поправљању инфраструктуре, изградњи нових школа и вртића, посебно у подавалским насељима попут Пиносаве. Најавио је да ће грађани Пиносаве добити уређај за пречишћавање отпадних вода, који ће се изградити следеће године,чиме ће се значајно побољшати квалитет живота грађана овог насеља.
 
"И данас смо доказали да смо увек уз наше грађане, да разговарамо и радимо у њиховом интересу. Александар Вучић је једина сигурност да наша деца неће отићи из Србије, да ће остати овде, учити, радити и доприносити у својој земљи. Морамо да бринемо и о нашим пензионерима, они су стуб ове државе и они су на својим плећима понели највећи терет реформи и зато им морамо бити захвални. Србија само уз Александра Вучића може напред и зато 2. априла сви морамо да будемо уједињени и дамо подршку Александра Вучићу. Зато заокружите број 6, за бржу, јачу и бољу Србију", поручио је Савић.