Вести

Андреа Радуловић изабрана за заменика председника Скупштине града

Андреа Радуловић изабрана је за заменика председника Скупштине Града Београда на предлог 72 одборника. Како је у име предлагача образложио Горан Весић, слично како су се и грађани изјаснили за континуитет, тако се и у Скупштини града предлажу они људи који су је у претходном мандату успешно водили.

Део овог тима је и Андреа Радуловић, која је дала велики допринос у раду градске скупштине. Осим тога, била је веома ангажована на обнављању културе сећања, побољшању економског и социјалног положаја жена и помоћи талентованој деци. Учествовала је у свим пројектима за подизање споменика заслужним грађанима, попут споменика Николају Другом, Милутину Миланковићу, Бориславу Пекићу, као и Зорану Ђинђићу и Стефану Немањи. Њен рад се, дакле, није огледао само у скупштини већ и у многим другим областима – истакао је Весић.

Извршна власт не може добро да ради без добре сарадње са скупштином, навео је Весић, као што и скупштина мора да буде место где се ефикасно доносе одлуке јер то захтева динамика развоја града.

Он је изразио уверење да ће Андреа Радуловић наставити да буде успешна и самопрегорна у раду као и до сада.

Андреа Радуловић је рођена 19. августа 1984. године у Београду. По образовању је мастер културолог. Андреа Радуловић је и у претходном сазиву Скупштине града обављала ову функцију.

 
 
Извор: beoinfo