Вести

Акција „Помозимо комшији“ у Београду

Акција „Помозимо комшији“ коју је покренула Српска напредна странка настављена је и  данас у Београду. Током данашњег дана на општинама Чукарица, Лазаревац и Барајево активисти су чистили снег како би својим суграђанима олакшали свакодневно функционисање током хладних зимских дана.

Активисти Уније младих Општинског одбора Српске напредне странке Чукарица, организовали су акцију чишћења снега испред значајних установа на тој општини.  Млади чукарички напредњаци вредно су радили на чишћењу платоа испред Дома здравља „Др Симо Милошевић“, како граћани Бановог брда не би имали проблема у прилажењу овој здравственој установи. Да је брига за најмлађе Чукаричане најбитнија, активисти су показали уклањањем снега са прилаза вртићу „Радосно детињство“, као и ОШ „Јосиф Панчић и ОШ „Филип Кљајић Фића“.У Младеновацу, очишћен је део пута и прилаз дворишту болесном суграђанину. Имајући у виду да је реч о породици лошијег материјалног стања, који су и корисници социјалне помоћи, овом домаћинству уручени су пакети хуманитарне помоћи.

Активисти Општинског одбора СНС Барајево, очистили су снег око вртића у Мељаку и тиме показали да воде бригу о најмлађим суграђанима, док су у Лазаревацу у јутарњим часовима активисти чистили прилазе ПУ "Ракила Котаров Вука" како би малишани са својим родитељима несметано и безбедно дошли до вртића.

И у наредном периоду, активисти Српске напредне странке ће бити на располагању старијим и болесним суграђанима, како би им набавком лекова и намирница, чишћењем снега испред њихових улаза, превожењем до Дома здравља било значајно олакшано свакодневно функционисање.

 

Фото галерија