Саопштења

Томић Илић: Једини план и програм СзС је простаклук

Kао жена и мајка, на првом месту, па тек онда као повереник ОО СНС Вождовац и члан Већа општине Вождовац, најоштрије осуђујем простачко вређање наше Вождовчанке, суграђанке, страначке колегинице и државне секретарке у МУП-у, Биљане Поповић Ивковић.

Ђиласови кербери, који су ових дана пуштени с ланца, лају редом, не водећи рачуна да ли ће увредити, опсовати, а на крају и ударити жену.

Биљана је нечија кћерка, сестра, супруга, мајка и нападом на њу, нападате њену породицу. Срам вас било. И вас који лајете и ваше газде по чијем налогу то радите.

Изгубили сте поверење грађана, народ вас не жели, српска младост и српски пензионери подједнако су вам изборним резултатима поручили да је време да нестанете са политичке сцене. И шта ви радите. Вребате подло и кукавички са друштвених мрежа, као пацови из својих рупа, и нападате жене. Е, па у овом случају сте се преценили.

Биљана није сама, Биљана има све нас уз себе и иза себе и бићемо јој подршка и ветар у леђа, а она сама је интелектуално, вербално и психички јача од целог вашег „комби Савеза”, и негде ми је јасна ваша бес из немоћи.

Немате ни један други аргумент, и онда вам остаје оно у чему сте најбољи - простаклук. То је, изгледа и план и програм и Статут и Kодекс, тог вашег неприродног Савеза за Србију. Због тога сте се и одлучили на бојкот, јер немате осим псовки и шамарања жена, са чиме да изађете пред грађане.

Зато сте и ту где јесте, и ту ћете по жељи грађана Србије, остати заувек. Биљана, пси лају, а каравани пролазе.

 

 

Чланица Градског одбора Београд Српске напредне странке

Ивана Томић Илић