Саопштења

Секулић: Хорде опозиционара хоће да унесу нестабилност

У тренуцима када нам је потребан мир и заједништво, хорде побеснелих неуспелих политичара тзв. „опозиционара“ и „патриота“ хоће и желе да унесу нестабилност, хаотичност и уведу у сређену Србију нереде,анархију.
 
Међутим, то и не чуди када се знају и свима нама је познато ко су налогодавци који раде све са својим марионетама и плаћеницима да од наше просперитетне и лепе Србије створе место незадовољства, тескобе, несигурности, а сада и сукоба.
 
Константна блокада саобраћајница је потврда блокаде у њиховом уму, недостатак демократског капацитета без емпатије за реалност, боли их и смета им све што председник Александар Вучић ради, чини, ствара, јер остаје веран аманету предака, потомству, новом покољењима борећи се за сваког појединца, чинећи невероватне напоре да одбрани и сачува наше свето Косово, упркос свим притисцима и свакодневним уценама, јер дежурни звиждачи, тобожњи душебрижници користе и пуна су им уста Косова и Метохије, а све је параван за њихове и само њихове нечасне радње.
 
Зато скуп “Србија наде” 26. маја биће величанствена прилика да се види, осети колико нас има који верују и желе само добро, и само истину Србији и то ће бити најбољи показатељ и оправданост оне народне мисли „Зло рађење, готово суђење“!
 
Живела истинита Србија, место за све људе добре воље која ће предвођена Александром Вучићем победити неистине и лажну демократију. Ми знамо како, ми умемо, ми хоћемо.
 
 
Члан Главног одбора Српске напредне странке 
Владан Секулић