Саопштења

Петровић: Бастаћ опет прави кловна од себе

Може Бастаћ слободно да узме тај шлауф и да га понесе на СРЦ “Милан Гале Мушкатировић” и да се лепо купа и ужива, а ми ћемо да му покажемо како може да се успешно води овај бисер који имамо на Старом граду, јер једино што зна он и његов шеф Драган Ђилас је да пљачкају и отимају, само што Ђилас то ради са стотинама милиона евра, а Бастаћ са стотинама милиона динара.

Уместо да му буде драго, као што је то случај са одговорним људима са Врачара који су поздравили овај потез града, Бастаћ опет прави од себе кловна са бесмисленим конференцијама. Зна он да му је СРЦ “Милан Гале Мушкатировић” био плен из ког је финансирао себе и своју дружину.

Утврђено је да су Бастаћ и његови сарадници бацили милионе на лого фирме, да је “Милан Гале Мушкатировић” потрошио више од 40 милиона динара на сумњиве набавке.

Годишње плаћају 4 милиона динара за услуге кол центра, за штампање материјала 10 милиона, за инсталирање система контроле и наплате 18 милиона.

Радницима касне плате, многи су напустили посао. Бастаћ је узео кредит од 50 милиона динара по основу заложене имовине која је власништво града.

Бастаћ и његов шеф Ђилас су годинама урушавали и уништавали овај базен.

Може Црногорац Бастаћ да прети колико хоће, као што је затварао градилишта па су га обични људи најурили, ми ћемо све што смо започели завршити. Kао што смо урадили:

- Отворен Народни музеј

- Реконструисана гаража Обилићев венац са 200 нових паркинг места

- Проширена пешачка зона и засађено преко 100 нових садница дрвећа

- Реконструисан Пионирски парк и бројни зелении платои и урбани џепови (Платои на углу Палмотићеве и Милутина Бојића, Стара Херцеговина,

- Реконструисане Велике степенице на Kалемегдану

- Реконструкција Kарађорђеве

- Реконструкција Трга републике

- Реконструисана Светогорска (саобраћајнице)

- Kомплетно реконструисан Kосанчићев венац

- Реконструкција парка Војводе Вука ( Топличин венац)

Тако ћемо, заједно у договору са нашим комшијама са Старог града, све будуће пројекте да реализујемо, а ти можеш да претиш и хистеришеш заједно са твојим шефовима колико год хоћеш, пристојна и модерна Србија ће увек победити.

Зато још једном, памет у главу, папуче на ноге, пешкир на леђа и са својим скутером мирно и лепо да идеш на СРЦ “Милан Гале Мушкатировић” да се купаш и сунчаш, а ми ћемо се бринути да вишегодишње девастиран и опљчкан бисер нашег Старог града засија пуним сјајем.

 

 

Члан Председништва Српске напредне странке

Лука Петровић