Саопштења

Петровић: Бастаћ наставља да лаже и обмањује народ

Докле ћеш више да лажеш и обмањујеш овај народ. Па једино што си ти урадио и допринео је то што си са својим шефом Ђиласом упадао и уништавао зграду РТС-а, рушио градилишта, ломио грађевинске знакове и малтретирао поштене раднике.

Па како те није срамота и да ли имаш имало образа да можеш да кажеш да си ти утицао на било шта од наведеног, када сви знају, а и лако је проверљиво, да је и Секретаријат за саобраћај у својим условима написао да режим саобраћаја остаје исти.

Да ли имаш нешто да кажеш, а да не слажеш, или вам је то у крви да све што ваља и све што је добро морате да исполитизујете и покушавате на најгоре могуће начине да уништавате. Докле иде ваша деструкција и мржња.

Мораш да схватиш да ћемо ти увек са задовољством одговарати, али не лажима, него истином и чињеницама.

А што се тиче твоје велике нервозе и претњи да нешто нећеш да даш, тај исти „Милан Гале Мушкатировић“, који си системски годинама пљачкао и уништавао, па није то твоја приватна имовина, како изгледа мислиш, него мораћеш да једном почнеш да поштујеш закон, можда за тебе тешко и незамисливо, али не брини, то ћемо те ми научити.

 

 

Члан Председништва Српске напредне странке

Лука Петровић