Саопштења

ОПШТИНСКИ ОДБОР СНС ЛАЗАРЕВАЦ

Општински одбор Српске напредне странке Лазаревац, најоштрије осуђује поновно прижељкивање смрти председника Републике Србије Александра Вучића.

 
У сопственој немоћи да пред грађане изађу са политичким програмом који би одговорио на кључна питања у управљању државом, Ђилас и екипа прибегавају техници скретања пажње јавности са сопствене неспособности на мржњу према политичком противнику ког легитимно, на изборима, не могу да победе, већ објављујући умрлицу са његовим ликом у нади да ће им иста донети подршку. И даље је невероватна чињеница да је ова групација на децембарским изборима изашла под слоганом "Србија против насиља", будући да не престају да га примењују на човеку који има подршку народа какву они не могу ни да сањају. Срећом, грађани Србије ову истину јако добро знају, што су и показали на претходним изборима, а показаће у још већој мери на будућим београдским, јер српски народ никада није давао подршку мрзитељима, већ онима који енергију усмеравају на толеранцију, на поштовање политичких противника без обзира на разлике.
 
Овим саопштењем се обраћамо и надлежним институцијама да налогодавце и извршитеље оваквих дела, процесуирају и казне у складу са законом, јер ово није модел понашања који треба да буде усвојен као нормалан у друштву за које смо се увек трудили да буде толерантно и изнад свега, културно.