Саопштења

Опозиција је више пута доказала да нема никакав аргумент

Општински одбор Српске напредне странке Чукарица најоштрије осуђује нове претње и позив на убиство Александра Вучића од стране припадника антидржавне опозиције.
 
Срамотно је да нико од представника бившег режима у овим тешким тренуцима, када се председник Вучић бори на свим фронтовима да сачува Србију, није показао одговорност. Штавише, још једном су доказали да је једина њихова тежња да се путем јефтиних политичких поена докопају власти зарад личних интереса, не марећи за интересе грађана.
 
Опозиција је више пута доказала да нема никакав аргумент, а у одсуству политичких идеја, програма, визије вођења државе, озбиљности и одговорности посеже за насиљем и претњама смрћу председнику Србије. Иако је небројено пута председник Вучић нагласио да не долази у обзир признање независности тзв. Косова нити чланство у УН, лажне патриоте се бесомучно служе лажима и агресијом.
 
Док лажне родољубе уједињује мржња, српски народ је недвосмислено уз Вучића, у коме су препознали човека који се бори да заштити српске државне и националне интересе.
 
ОО СНС Чукарица апелује на институције да процесирају насилнике и све оне који прете председнику Србије Александру Вучићу, угрожавајући на тај начин опстанак и будућност нашег народа.
 
 
 
 

Служба за информисање

Српска напредна странка

Градски одбор Београд