Саопштења

Мирковић: Сзс патолошки опседнут реновирањем Трга

Kолико су представници пропалог СзС немоћни, без било какве политике, програма и идеје, доказује патолошка опседнутост реновираним Тргом.

Док се Трг реновирао Ђилас, Јеремић, Обрадовић су се тукли са саобраћајним знацима, носили ограде и држећи се за њих показали сву своју моћ. Након тога су Ђиласови пајаци попут Бастаћа упадали на градилиште, малтретирали раднике и попут неких животиња које се са великим заносом пењу на дрвеће, скакали по машинама.

Сада када је реновирање завршено, када је Трг засијао пуним сјајем и када је више хиљада људи уживало у манифестацијама које су се на њему одржавале, Ђиласови кловнови морају да оправдају добијене паре и да више него смешним и пре свега пуним лажи изјавама, покушају да умање добробит и корист прелепог Трга.

Срамота је што Зеленовић уместо да је на радном месту, као градоначелник решава проблеме грађана Шапца којих има и превише, радни дан проводи тако што се шетка по Београду и ужива у престоничким кафићима.

За Бастаћа такво понашање није ништа ново што је негде и разумљиво, јер он своју позицију председника општине Стари град само и једино користи за испумпавање пара па је тако петину буџета потрошио на себе, куповину активиста и одборника.

Овакво неозбиљно и пре свега неодговорно понашање још један је у низу разлога зашто Ђилас заједно са својим плаћеницима као што су Бастаћ и Зеленовић не заслужују више да буду ни управници зграда, а камоли нешто више.

Kада се већ Зеленовић оглашава, могао би да нам каже како то у Шапцу све поплочава МН Лозница, иста фирма која је у време власти ДС-а и Душана Петровића све послове тог типа добијала и у Београду. Ред је и да нам Зеленовић каже и какве су његове и већ поменитог Душана Петровића, везе са фирмом МН Лозница. Нека нам да одговор на та питања, јер ти одговори ће показати о каквим се превантима ради.

Са политиком развоја и уређења како Београда и Србије наставићемо и убудуће, јер је то политика за коју се бори и залаже председник Александар Вучић и СНС.

 

Шеф одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда

Александар Мирковић