Саопштења

Мирковић: Сутра се одржава највећи скуп у историји наше земље

Поштовани грађани Србије, сутра 26.05.2023. године, са почетком у 19 часова испред Народне скупштине Републике Србије, биће одржан највећи скуп у историји наше земље и овим путем вас позивам да сви заједно будемо део овог историјског догађаја и не само по броју људи који ће присуствовати, већ и због порука које ће у свом обраћању послати председник Србије Александар Вучић.

 

Скуп “Србија наде” није никакав контрамитинг као што то кажу неодговорни људи у нашем друштву, који злоупотребом две страшне трагедије желе да изазову хаос у нашој земљи, већ скуп јединства на коме ће бити послате поруке мира, конкретних резултата, али и јасне визије будућности која је пред нама.

 

Доласком Српске напредне странке на власт, а пре свега председника Александра Вучића управо та нада је пробуђена, а до тада, бачена на колена Србија, усправила се и почела да живи живот који одавно заслужује.

 

Веће плате, пензије, изградња ауто путева, брзих саобраћајница и пруга, фабрика, отварање нових радних места, независна и суверена политика, било је нешто о чему смо само могли да сањамо, а баш ти снови су постали јава захваљући Александру Вучићу.

 

Зато дођите, пружите подршку својој земљи која неће и не сме да стане.

 

Видимо се сутра у 19 часова на платоу испред Народне скупштине РС.

 

Србија наде, Србија победе, Србија мира, живела Србија!

 

Шеф одборничке групе у Скупштини града Београда и народни посланик

Александар Мирковић