Саопштења

Мирковић: Стефановић ради у интересу грађана па смета СзС

Тандем Ђиласових плаћеника Мариника Тепић-Бошко Обрадовић попут добро издресираних, а и са истим ефектом и снагом, пекинезера по команди нападају сваког на кога газда упре прстом.

Гнусне лажи, напади из очаја и брутално вређање министра Стефановића одраз су немоћи тог бесмисленог савеза, али и потврда да постоје људи попут неке извесне посланице Тепић и фашисте Обрадовића који неће презати ни од чега, само да оправдају добијен новац и да заслуже једно тапшање од власника им Драгана Ђиласа.

Питање је само колико лажи ће још изрећи не би ли тако избегли да објасне одакле и како је Ћилас од 74.000 евра достигао цифру од 25 милиона, а опште познато је да су приче о његовом пословању у Чешкој неистините. 

Изборни закон је баш онај који су донели Ђилас, Јеремић и Тадић тако да је кукање на тај закон само још једна смешна игранка пропалих политичара скупљених у СзС. Све остале критике морају ићи по команди јер није газда Ђиласу до избора стало, њему је само до медија, али и то је разумљиво јер неко ко је по извештају Верице Бараћ био апсолутни владара свих медија и ко се обогатио трговином секундама на истим, бира оно што је њему најбитније.

Све ћемо чути ових дана само никако да добијемо одговор, како је то господар Обрадовића, неке извесне Тепић и Бастаћа, од пропалог предузетника који је из Чешке донео 74.000 евра дошао до богатства само у некретнинама од 25 милиона евра.

Смета таквој екипи Небојша Стефановић јер је полиција постала снажна, поштована, јер више нема заштићених, јер се и најтежи случајеви решавају, али министар и полиција која ради у интересу грађана и државе, није у интересу  Ђиласу, Јеремићу, Обрадовићу и Тадићу јер су они навикли само на насиље и на бизнис сарадњу са највећим криминалцима у нашој земљи.

Ту исту полицију би фашиста Обрадовић да гази камионом па је јасно колико је та индивидуа при здравом разуму и колико се његовим речима може веровати.

Извесна Тепић која је позната само по мењању странака, ускоро ће прећи цифру од десет, могла би као жена пре свега, да свог газду Ђиласа пита да ли је и даље добродошло силовање и физички напад на жене у њиховом савезу као метода обрачуна са политичким неистомишљеницима.

Ни она ни Обрадовић никада ништа Ђиласа неће питати, јер нису они ту да мисле већ да слушају и причају оно што им господар нареди. Срећа да су резултати, подршка и поверење грађана на страни људи попут Вучића, Стефановића и Брнабић па морални патуљици и гробари како београдске тако и српске економије и саме државе, Ђилас, Јеремић, Тадић и Обрадовић никада више неће водити ни једну стамбену заједницу, а камоли државу.

 

 

Шеф одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда

Александар Мирковић